Follow us

Έλενα Ασημακοπούλου | "Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν είχα δουλειά, δεν είχα χρήματα στην άκρη..."

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο ενώ δε δίστασε να αναφέρει όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

MissBloom TEAM
Έλενα Ασημακοπούλου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Έλενα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον χωρισμό της και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Έλενα Ασημακοπούλου | "Είχα τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες"

Η Έλενα Ασημακοπούλου σημείωσε πως όταν πήρε την απόφαση να χωρίσει από τον Μπρούνο Τσιρίλο ήρθε αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες καθώς δεν είχε ούτε δουλειά αλλά ούτε και χρήματα στην άκρη. Η ίδια παραδέχτηκε πως οι μάχες που έδινε ο πρώην σύζυγός της με την ψυχική του υγεία επηρέασαν πολύ τη σχέση τους ενώ αποκάλυψε πως εκείνος μένει πλέον μόνιμα στην Ιταλία.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε και για την 13χρονη κόρη τους, η οποία όπως χαρακτηριστικά λέει είναι ένα ώριμο παιδί, με καλλιτεχνική φλέβα.

"Με τον Μπρούνο Τσιρίλο χωρίσαμε έναν χρόνο πριν, όταν το παιδί ήταν 12. Με πάρα πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα από παιδοψυχολόγο, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που αν τη δεις θα πεις ότι δεν είναι 13 ετών. Είναι φοβερό."

"Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου, δεν είχα δουλειά, δεν είχα χρήματα στην άκρη. Είχα αφήσει τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στη σειρά "Άγρια Γη” και βρήκα τα πατήματά μου."

"Ζει μόνιμα στην Ιταλία, έρχεται κάποιες μέρες τον μήνα για να την δει. Είναι δύσκολο ως προς την προσμονή το να τον δει. Έχουν συχνά επαφή καθημερινά και μέσα από face time."

"Ήταν πολλά τα χρόνια που ο Μπρούνο δεν ήταν καλά, το έβλεπα και το διαπίστωνα κι εγώ. Έγιναν πάρα πολλές προσπάθειες και από εμένα να τον βοηθήσω. Κάποιες φορές ήθελε να βοηθηθεί και κάποιες όχι. Ήταν δύσκολα. Επηρέασε πολλά.", δήλωσε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ