Follow us

"Ήταν μια επικίνδυνη και επώδυνη κατάσταση..." | H Μαρία Ναυπλιώτου μιλάει για το χειρουργείο της

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

MissBloom TEAM
Μαρία Ναυπλιώτου Instagram

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Μαρία Ναυπλιώτου, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση "Μήδεια”. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, η οποία την ανάγκασε να μείνει τρεις εβδομάδες εκτός θεάτρου.

Μαρία Ναυπλιώτου | "Πριν από 10 μέρες εντελώς αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη..."

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ναυπλιώτου σημείωσε πως η περιπέτεια της υγείας της ήταν ξαφνική, επώδυνη και επικίνδυνη ωστόσο την ξεπέρασε με τη βοήθεια των γιατρών.

"Έμεινα εκτός θεάτρου για τρεις εβδομάδες. Ήταν μια επικίνδυνη, επώδυνη και ξαφνική κατάσταση την οποία δόξα τω Θεώ με τη βοήθεια των γιατρών και των χειρουργών την ξεπέρασα.", είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ναυπλιώτου στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγους μήνες, η ηθοποιός είχε κάνει γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είχε χρειαστεί να χειρουργηθεί εσπευσμένα, έπειτα από διάγνωση οξείας χολοκυστίτιδας με συνοδό περιτονίτιδα.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ