Follow us

"Είναι ένα παιδί ευαίσθητο και θέλουν προσοχή τα σχόλια που λέγονται..." | Η Μαρίνα Βερνίκου μιλάει για τον ανιψιό της, Victor Vernicos

Όλα όσα είπε η θεία του 16χρονου τραγουδιστή.

MissBloom TEAM
Μαρίνα Βερνίκου άρωμα NDP

Στην εκπομπή "Το Πρωινό" μίλησε το πρωί της Παρασκευής η Μαρίνα Βερνίκου, με αφορμή τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής από τον τελικό της φετινής Eurovision.

Η Καίτη Γαρμπή νοστάλγησε τα παλιά | Η throwback φωτογραφία από τη συμμετοχή της στη Eurovision του 1993

Η γνωστή φωτογράφος και θεία του Victor Vernicos μίλησε για τον ανιψιό της υπογραμμίζοντας πως δεν έχει μιλήσει μαζί του μετά τον αποκλεισμό ενώ υπογράμμισε πως όλο αυτό το διάστημα, ο ίδιος ήταν πολύ περήφανος για τη συμμετοχή του. Η Μαρίνα Βερνίκου σημείωσε μάλιστα μεταξύ άλλων πως τα σχόλια που λέγονται και γράφονται θέλουν προσοχή καθώς ο Βίκτωρας είναι μόλις 16 ετών.

"Ο Βίκτωρας έπαιζε πιάνο από όταν ήταν 4 ετών, παίζει κιθάρα, γράφει τα τραγούδια μόνος του. Είναι ένα αξιόλογο παιδί. Δεν ξέρω τι έφταιξε, προφανώς δεν άρεσε το τραγούδι πολύ, γούστα είναι αυτά. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά τον αποκλεισμό."

"Ο Βίκτωρας όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ υπερήφανος, θα έδινε τον καλύτερό του εαυτό και έκανε ό,τι μπορούσε. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα παιδί 16 χρονών, και είναι ένα παιδί ευαίσθητο και θέλουν προσοχή τα σχόλια που λέγονται. Πήγε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ήταν πάρα πολύ χαρούμενος για όλο αυτό που του συμβαίνει.", δήλωσε η Μαρίνα Βερνίκου στην εκπομπή του Ant1.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ