Follow us

Μαρία Ολυμπία | Οι throwback φωτογραφίες με τον Παύλο Γλυξμπουργκ από τα παιδικά της χρόνια

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε η Μαρία Ολυμπία με τον πατέρα και τα αδέρφια της με αφορμή τα γενέθλια του Παύλου Γλύξμπουργκ

MissBloom TEAM
Μαρία Ολυμπία Instagram

Η οικογένεια Γλύξμπουργκ έχει πολύ καλές σχέσεις μεταξύ της κάτι που αποδεικνύεται από τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις που πρραγματοποιεί πολύ συχνά όσο και από τις φωτογραφίες από τις στιγμές της προσωπικής τους ζωής που αναρτούν στα social media τόσο η Marie Chantal όσο και η κόρη της Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ όπως και οι νεότεροι αδερφοί της.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της σε story η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ μοιράστηκε με τους followers της δύο φωτογραφίες από το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ των Γλύξμπουργκ με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της, Παύλου Γλύξμπουργκ.

Διαβάστε Επίσης

Στην πρώτη φωτογραφία που ανήρτησε την βλέπουμε σε παιδική ηλικία να είναι επάνω στους ώμους του Παύλου Γλύξμπουργκ και να του εύχεται για τα γενέθλια του γράφοντας "Χρόνια πολλά στον καλύτερο μου φίλο, πατέρα μου και πρότυπο μου".

Οικογένεια Γλύξμπουργκ

Στη δεύτερη φωτογραφία που ανήρτησε η Μαρία Ολυμπία βλέπουμε την ίδια με τον πατέρα και τα αδέρφια της σε παιδική ηλικία να κοιτάζουν την κάμερα.

Οικογένεια Γλύξμπουργκ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ