Follow us

Αφροδίτη Λιάντου | Αποχαιρέτησε τη "Γη της Ελιάς" με μία γλυκιά ανάρτηση

Η Αφροδίτη Λιάντου αποτελεί, πλέον, παρελθόν της δημοφιλούς σειράς "Γη Της Ελιάς".

MissBloom TEAM
Αφροδίτη Λιάντου Instagram

Εδώ και αρκετό καιρό είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες πως η Αφροδίτη Λιάντου σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ελληνικού κοινού "Γη Της Ελιάς". Έτσι και έγινε, και σε ένα από τα τελευταία επεισόδια της σειράς η τηλεοπτική "Μυρτάλη" δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της (και στην πραγματική ζωή), Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστούσε στη "Γη Της Ελιάς" τα τελευταία δύο χρόνια, θέλησε να αποχαιρετήσει αυτό το μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα της με μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από την τελευταία της σκηνή στη δημοφιλή σειρά δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της Αλέξανδρο Σκουρλέτη, συνοδευόμενο από τη λεζάντα: "Ένα υπέροχο ταξίδι μόλις τελείωσε! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @alexandros_skourletis για την υπέροχη συνεργασία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας @konstantinoschristodoulides για την τόσο ωραία δουλειά που έκανε.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της @make_it_productions, την Βάνα Δημητρίου και τον @georgiou82 για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε αυτά τα υπέροχα μηνύματα!".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ