Follow us

Μαριτίνα Ντενίση | Η εξέλιξή της από χαριτωμένο κοριτσάκι στην πιο χαμογελαστή και γλυκιά γυναίκα

Οι throwback φωτογραφίες της μονάκριβης κόρης της Μιμής Ντενίση.

MissBloom TEAM
Μιμή Ντενίση - Μαριτίνα Instagram

Είναι γνωστό πως η Μιμή Ντενίση έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της, Μαριτίνα. Οι δυο τους, παρά το γεγονός πως βρίσκονται μακριά τα τελευταία χρόνια, φροντίζουν να περνούν μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν όποτε αυτό είναι δυνατόν. Άλλωστε, μαμά και κόρη ήταν ανέκαθεν αχώριστες, όπως αποδεικνύει η ultra cute φωτογραφία που εντοπίσαμε από το 2007.

Μπορεί πλέον η Μαριτίνα να έχει μεγαλώσει και να σπουδάζει στην Κύπρο τουριστικά, όμως πριν 16 χρόνια ακολουθούσε τη μαμά της στις θεατρικές παραστάσεις που πήγαινε, επιβεβαιώνοντας σε κάθε της εμφάνιση πόσο γλυκιά είναι.

Ο φωτογραφικός φακός τις είχε απαθανατίσει μαζί σε θεατρική πρεμιέρα και τα χαμόγελά τους μαρτυρούν από μόνα τους, τη χαρά που είχαν να βρίσκονται μαζί. Η 7χρονη τότε Μαριτίνα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα και κρατώντας από το χέρι τη μητέρα της, Μιμή Ντενίση.

Μαριτίνα Ντενίση | Η εξέλιξή της από χαριτωμένο κοριτσάκι στην πιο χαμογελαστή και γλυκιά γυναίκα
Μαριτίνα Ντενίση
Μαριτίνα Ντενίση

Ομολογουμένως, η κόρη της ηθοποιού ήταν από τα πιο αξιολάτρευτα παιδάκια, ενώ πλέον έχει εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη και γλυκιά κοπέλα, κάνοντας τη μητέρα της υπερηφανή καθημερινά.

Μαριτίνα Ντενίση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ