Follow us

Βάσω Λασκαράκη | "Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε τον χωρισμό μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε σχέση με την Εύα…"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τον πρώην σύζυγό της και τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουν την κόρη τους, Εύα Τσιμιτσέλη.

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" παραχώρησε πριν από λίγες μέρες η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για όλα, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν το διαζύγιό τους σε σχέση πάντα με την κόρη τους, Εύα.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ | Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους με αφορμή την επέτειο των τεσσάρων χρόνων

Πιο αναλυτικά, η Βάσω Λασκαράκη σημείωσε πως δίνει εύσημα στον εαυτό της για το πώς αντιμετώπισε εξαρχής τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τονίζοντας πως οι γονείς ενός παιδιού πρέπει πάντοτε να είναι σύμμαχοι, οτιδήποτε και αν συμβαίνει μεταξύ τους.

"Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε σχέση με την Εύα, με τα λάθη, τα καλά, τα κακά μας. Όταν διαφωνούμε με το Γιάννη για κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε οι δυο μας, θα καταλήξουμε και μετά θα μπει το παιδί στην απόφαση."

"Έχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπο του που τον στηρίζει, αλλά οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι. Το ότι είμαστε σύμμαχοι με το Γιάννη με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια και αυτό κάνει και το παιδί μου να κοιμάται ήσυχο τα βράδια.", δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ