Follow us

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη | Η πρώτη εμφάνιση των νεόνυμφων μία μέρα μετά τον γάμο

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κόζαρη εμφανίστηκαν άκρως ευδιάθετοι στο beach party που ακολούθησε μετά τον γάμο τους.

MissBloom TEAM
Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη NDP Photo Agency

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν το Σάββατο 27 Μαΐου σε μία ονειρεμένη τελετή στην Αίγινα, με τον γάμο τους να αποτελεί το επίκεντρο της επικαιρότητας των τελευταίων ημερών.

Το πανευτυχές ζευγάρι είχε δίπλα του σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους, αγαπημένους φίλους και συγγενείς, ενώ την επόμενη μέρα της τελετής ακολούθησε πάρτι σε γνωστό beach bar της περιοχής.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη μόλις παντρεύτηκαν | Το παραμυθένιο νυφικό, τα χαμόγελα ευτυχίας και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Έτσι, ο φωτογραφικός φακός τους συνάντησε κατά την άφιξή τους στην παραλία, αγκαλιασμένους και ευδιάθετους. με την εγκυμονούσα Μαριλού Κόζαρη να"κλέβει" την παράσταση με το stylish σύνολό της.

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη | Η πρώτη εμφάνιση των νεόνυμφων μία μέρα μετά τον γάμο
Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη

Μετά τη μαγευτική εμφάνιση με το στράπλες νυφικό, η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη, εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με το boho σύνολό της. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα ολόλευκο πουκάμισο με κεντητές λεπτομέρειες και ένα wide leg παντελόνι με print, ενώ ολοκλήρωσε το look με μαύρα σανδάλια και ένα κομψό καλάθι στο χέρι.

Μαριλού Κόζαρη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ