Follow us

Marie Chantal | H ατμοσφαιρική διακόσμηση του σαλονιού της και τα πανέμορφα, ροζ λουλούδια που αγαπά να έχει στο τραπέζι της

Όπως όλα δείχνουν, το σαλόνι της συζύγου του Παύλου Γλύξμπουργκ κινείται σε ήσυχα χρώματα ωστόσο δε λείπει το απαραίτητο pop of colour.

MissBloom TEAM
Marie Chantal Instagram

Η Marie Chantal είναι μία γυναίκα με πλούσια αισθητική και αυτό, δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Η σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργ έχει μία όμορφη, λιτή και κομψή αισθητική, η οποία μάλιστα την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Marie Chantal | Αυτό είναι το μυστικό της για απόλυτα λαμπερή επιδερμίδα μετά τα 50

Ειδικότερα, πριν από λίγες ώρες, η Marie Chantal ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, μέσα από την οποία μοιράστηκε με τους followers της μία όμορφη γωνιά του σαλονιού της. Συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας δημοσίευσε μία εικόνα από το τραπεζάκι του σαλονιού της και την ατμοσφαιρική διακόσμηση που επικρατεί εκεί, δείχνοντας μεταξύ άλλων στους ακολούθους της και τα λουλούδια που αγαπά.

Marie Chantal | Η χιουμοριστική φωτογραφία που δημοσίευσε για τα γενέθλια του συζύγου της Παύλου Γλύξμπουργκ

Πιο αναλυτικά, όπως είδαμε μέσα από το εν λόγω στιγμιότυπο, το σαλόνι της Marie Chantal κινείται σε ήσυχα χρώματα ενώ το απαραίτητο pop of colour έρχεται μέσα από τα table books που υπάρχουν πάνω στο τραπέζι. Δίπλα μάλιστα από αυτά τα βιβλία, η ίδια φαίνεται πως αγαπά να τοποθετεί τα αρωματικά κεριά της αλλά και το βάζο με τις αγαπημένες της παιώνιες.

Marie Chantal | H ατμοσφαιρική διακόσμηση του σαλονιού της και τα πανέμορφα, ροζ λουλούδια που αγαπά να έχει στο τραπέζι της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ