Follow us

Η κόρη του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ | Το πολύ γλυκό βίντεο στο Ιnstagram

Η κόρη του Βασίλη Σπανούλη ονειρεύεται να ασχοληθεί με το μπάσκετ.

MissBloom TEAM
σπανούλης instagram

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2007, παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2009 με πολιτικό γάμο, ενώ στις 24 Ιουνίου 2011 πραγματοποίησαν και θρησκευτικό γάμο. Έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά: τον Θανάση (2010), τον Βασίλη (2012), τον Δημήτρη (2013), την Αιμιλία (2015), την Αναστασία (2017) και την Αλεξάνδρα (2020).

Η σύζυγος του αθλητή μάλιστα, Ολυμπία Χοψονίδου είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram όπου συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με την οικογένειά της. Το απόγευμα της Παρασκευής μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε στον Instagram κάποια πολύ τρυφερά βίντεο που δείχνουν την κόρη της, Αλεξάνδρα να δηλώνει πως θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ, ακριβώς όπως ο μπαμπάς της, Βασίλης Σπανούλης.

Πιο συγκεκριμένα, η μικρή Αλεξάνδρα φαίνεται να φορά μία αθλητική μπλούζα με το νούμερο που φορούσε και ο μπαμπάς της, δηλαδή το 7 και να λέει "Θα κάνω μπάσκετ και θα κάνω σουτ. Όλοι μας θα κάνουμε μπάσκετ και εγώ θα κάνω σουτ".

Η κόρη του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ | Το πολύ γλυκό βίντεο στο Ιnstagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ