Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει μεταμεσονύκτια γυμναστική | Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο με την αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη, Κασσιανή

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν χάνει καμία προπόνηση.

MissBloom TEAM
chrismpo Instagram @chrismpo

Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να περνά το καλοκαίρι της δίπλα στη θάλασσα, αφού η οικογένεια Τανιμανίδη μένει τον τελευταίο καιρό στην Αντίπαρο, ωστόσο φαίνεται πως δεν κάνει skip στις υποχρεώσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram που τη δείχνουν να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη θάλασσα. την ίδια ημέρα αργότερα όμως, δημοσίευσε κάποια αστεία στιγμιότυπα μαζί με την αδερφή του συζύγου της, Κασσιανή Τανιμανίδη. Στα δύο βίντεο, φαίνεται η Χριστίνα Μπόμπα να φορά τις πιτζάμες της και να κάνει μεταμεσονήκτια γυμναστική στο σαλόνι του σπιτιού, ενώ η Κασσιανή Τανιμανίδη χαλαρώνει, αφού όπως λέει η ίδια κάνει διακοπές.

Η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται να λέει στο βίντεο πως στη διάρκεια της ημέρας δεν πρόλαβε να κάνει την 20λεπτη προπόνηση, όπως συνηθίζει, άρα προτιμά να την κάνει ακόμα και πολύ αργά το βράδυ.

Δες εδώ τα στιγμιότυπα

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει μεταμεσονύκτια γυμναστική | Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο με την αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη, Κασσιανή

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ