Follow us

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη βάπτιση του 5 μηνών γιου της και ο θρησκευτικός γάμος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

"Θα κάνουμε πρώτα τη βάπτιση..."

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή τη βάπτιση του ανιψιού του συζύγου της. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τα τηλεοπτικά της σχέδια ενώ αποκάλυψε πολλά για τη βάπτιση του γιου της αλλά και για τον θρησκευτικό γάμο με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Ποζάρει στη μέση του δρόμου σαν supermodel με τα καλλίγραμμα πόδια της να "κλέβουν" την παράσταση

Ειδικότερα, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια σημείωσε πως τα δύο μυστήρια θα τελεστούν ξεχωριστά ενώ δήλωσε πως δε γνωρίζει αν η βάπτιση του γιου της γίνει αυτό το καλοκαίρι. Η ίδια αποκάλυψε ωστόσο πως έχει γίνει η ονοματοδοσία ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να γίνουν όλα σε στενό, οικογενειακό κύκλο.

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόνισε πως της λείπει πολύ η δουλειά της λέγοντας χαρακτηριστικά πως δε μπορεί πια να φανταστεί τον εαυτό της πολλές ώρες εκτός σπιτιού.

"Θα κάνουμε πρώτα τη βάφτιση του γιου μας και μετά τον θρησκευτικό γάμο. Ξεχωριστά τα μυστήρια. Εμείς είμαστε πιο μαζεμένοι, θα γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Προέχει η βάφτιση του παιδιού, αν και έχουμε κάνει ονοματοδοσία. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι η βάφτιση."

"Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μου λείπει. Θέλω να επιστρέψω αλλά και δεν θέλω. Δεν μπορώ να με φανταστώ να λείπω από το σπίτι πολλές φορές και να μην είμαι με το παιδί. Έρχεται η μητέρα μου για βοήθεια. Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα live πρόγραμμα για να μη λείπω πολύ από το σπίτι. Τα μαγνητοσκοπημένα ξεκινάς σήμερα και τελειώνεις μεθαύριο. Μπορεί να με δείτε τη νέα σεζόν, γιατί όχι;", είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ