Follow us

Jenna Ortega | "Απλώς σκάσε και κάνε τη δουλειά σου"

Από τα 12 της ακούει στα πλατό ατάκες όπως αυτή.

Jenna Ortega Splash

Καλεσμένη στο στρογγυλό τραπέζι, που έγινε για λογαριασμό του "The Hollywood Reporter" βρέθηκε η πολυτάλαντη ηθοποιός Jenna Ortega, ανάμεσα στις Sheryl Lee Ralph του Abbott Elementary, Elle Fanning (The Great), Ayo Edebiri (The Bear), Natasha Lyonne. (Poker Face) και Devery Jacobs (Reservation Dogs).

Κατά τη διάρκεια αυτής της μίας ώρας, όπου συζητήθηκε η καταπολέμηση των στερεοτύπων, περίεργα περιστατικά αλλά και η αστεία πιθανότητα να παίξει κάποια το κορίτσι του Pete Davidson, η Ortega θέλησε να αναφερθεί στην καταπίεση που βίωνε παλαιότερα στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που αφορούσε την αλλαγή του ρόλου της στο show απάντησε:

"Νιώθω πραγματικά, πολύ τυχερή που θα είμαι παραγωγός αυτή τη φορά. Οποιαδήποτε από τις καλύτερες ομάδες ή περιβάλλοντα που έχω παίξει στο σετ ήταν άνθρωποι που είναι πολύ συνεργάσιμοι και ήθελαν να ακούσουν διαφορετικές απόψεις, γιατί είναι πολύ εύκολο για τους ανθρώπους να πιαστούν στα δικά τους. Νομίζω ότι ένα έργο είναι καλύτερο όταν υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες φωνές και ιδέες. Και είχα εμπειρίες στην τηλεόραση όπου ένιωθα ότι η φωνή μου δεν ακούγεται, ότι έπρεπε να γίνω μαριονέτα. Μου έχουν πει στα πλατό: "Δεν θα το ξέρεις γιατί δεν είσαι συγγραφέας" ή "Απλώς σκάσε και κάνε τη δουλειά σου". Από 12 χρονών ακούω τέτοια πράγματα.

Έτσι, μπήκα στη σειρά Wednesday με δισταγμό. Αλλά είχα την τύχη να δουλέψω με κάποιον σαν τον Tim Burton, ο οποίος με τράβηξε στο καμαρίνι του μια μέρα και είπε ότι ήθελε να γίνω ήχος για τη φωνή μου.

Επειδή είμαι κάποια που έχει γνώμη ή επειδή ξέρω πώς είναι να είσαι ''people pleaser'' σε αυτόν τον κλάδο, και ξέρω πόσο δυστυχισμένη ή πόσο απογοητευμένη ήμουν στο παρελθόν, όταν πήγα στην Wednesday, πραγματικά χτύπησα το πόδι μου κάτω και ξεκαθάρισα ότι όλα όσα είχα να πω είχαν σημασία και ακούστηκαν. Και καθώς προχωρούσε η σειρά, όλοι νιώθαμε καλύτερα ο ένας για τον άλλον και έχει γίνει μια πραγματικά συλλογική εμπειρία. Νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ να είμαι στην αίθουσα στις αρχές της επόμενης σεζόν και να μιλάω για σενάρια και να δίνω σημειώσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ