Follow us

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλάει για τη μητρότητα | "Όλες οι κολλητές μου έχουν παιδιά..."

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε ανοιχτά για το "Survivor All Star" και τη μητρότητα.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Καλεσμένη στο κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η πρώην παίκτρια του "Survivor All Star" συμμετείχε σε ένα βίντεο του γνωστού content creator όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τη μητρότητα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Η αινιγματική της ανάρτηση για τον έρωτα και τις σχέσεις

Ειδικότερα, η ίδια σημείωσε αναφορικά με το εν λόγω ριάλιτι πως η αξιοπρέπειά της αξίζει παραπάνω από πέντε χιλιάδες ευρώ ενώ δε δίστασε να το χαρακτηρίσει "ανθρωποφαγία". Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στη μητρότητα υπογραμμίζοντας πως το παιδί θα έρθει στην ώρα του. Συγκεκριμένα, η ίδια είπε πως όλες οι κολλητές της φίλες έχουν παιδιά κάτι που την πίεζε στο παρελθόν αλλά όχι πια.

"Ξεπουλάνε την ψυχή τους για τα 5000 ευρώ. Και οι παίκτες και η παραγωγή. Γι' αυτό έφυγα, η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από τα 5000."

"Όλες οι κολητές μου έχουν παιδιά. Κι εγώ ένιωθα πίεση με τον εαυτό μου όμως πιο παλιά. Έλεγα εγώ αφού θέλω (παιδιά) γιατί ακόμα δεν έχω αλλά μετά από ένα σημείο το προσπερνάς, λες δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθει, θα έρθει όταν θα είναι να έρθει.", είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δες το σχετικό βίντεο :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ