Follow us

Γαία Μερκούρη | Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στην Άνδρο με τον Άγγελο Λάτσιο και το εκπληκτικά γραμμωμένο σώμα της

Ήλιος, μπάνια, θάλασσα και καλή παρέα.

MissBloom TEAM
Γαία Μερκούρη Instagram

Στην Άνδρο πέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Γαία Μερκούρη. Η 19χρονη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη επισκέφθηκε το πανέμορφο αυτό νησί έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Άγγελο Λάτσιο.

Γαία Μερκούρη | Η δημόσια εμφάνιση με μαγιό και οι απίστευτα γυμνασμένοι κοιλιακοί της

Η πανέμορφη κοπέλα δημοσίευσε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από λίγες ώρες, ένα extra καλοκαιρινό και αξιοζήλευτο φωτογραφικό άλμπουμ δείχνοντας στους followers της πώς ακριβώς πέρασε τις μέρες της εκεί. Ήλιος, μπάνια, θάλασσα και καλή παρέα, η Γαία Μερκούρη έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ την πρώτη της καλοκαιρινή εξόρμηση ενώ όπως η ίδια σημείωσε στη λεζάντα του εν λόγω post, θα έπρεπε να είχε μείνει εκεί.

Η Γαία Μερκούρη μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο Instagram πολλές φωτογραφίες από τα πανέμορφα μέρη που επισκέφθηκε ενώ μεταξύ αυτών των φωτογραφιών ήταν και μία δική της εικόνα, στην οποία ποζάρει φορώντας μαγιό και δείχνοντας πιο γραμμωμένη και γυμνασμένη από ποτέ.

Γαία Μερκούρη | Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στην Άνδρο με τον Άγγελο Λάτσιο και το εκπληκτικά γραμμωμένο σώμα της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ