Follow us

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | "Είναι ντροπιαστικό να ρωτάνε τον πατέρα μου αν θα κάνω παιδί..."

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

MissBloom TEAM
Ελεωνόρα Ζουγανέλη Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η γνωστή τραγουδίστρια κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πολλά πράγματα, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φόρεσε το μαγιό της και πήγε στην παραλία | Οι άκρως καλλιτεχνικές φωτογραφίες που λάτρεψαν οι followers της

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δήλωσε πως δεν επιθυμεί να ανακοινώνει δημόσια οτιδήποτε συμβαίνει στην προσωπική της ζωή υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν κρύβεται μιας που δεν υπάρχει και τίποτα για να που θα έπρεπε να κρύψει. Στη συνέχεια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε στον πατέρα της και τις ερωτήσεις που του κάνουν πολύ συχνά οι δημοσιογράφοι, αναφορικά με τη ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ντροπιαστικό.

"Δεν έχω ανάγκη, δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να πρέπει κάθε μου επιλογή να την ανακοινώνω, να ζητάω την άδεια και τη γνώμη. Μπορώ να το κάνω αυτό και το κάνω έμμεσα με τη δουλειά μου, βγάζω για παράδειγμα ένα τραγούδι κι έχεις δικαίωμα να το αγαπήσεις ή να μην το αγαπήσεις."

"Για την καθαρά προσωπική μου ζωή, τις προσωπικές μου επιλογές, έχω αποφασίσει να κρατήσω μια στάση ουδέτερη. Δε νιώθω ότι κρύβομαι και το ευτυχές είναι ότι δεν έχω και τίποτα να κρύψω."

"Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, μου συμβαίνουν τα ίδια με όλους. Τα ίδια συναισθήματα, ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός, είναι ίδιος για όλους."

"Είναι ντροπιαστικό να ρωτάνε τον πατέρα μου αν θα κάνω παιδί.", είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ