Follow us

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ κάνει γυμναστική μαζί με τη σύντροφο του αδερφού της, Poppy Delevingne, και "λιώνουν" στα γέλια

Το γλυκό Instagram story που ανήρτησε στα social media η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αλέξιου Γλύξμπουργκ, Poppy Delevingne.

MissBloom TEAM
Μαρία Ολυμπία Instagram

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλύξμπουργκ είναι ζευγάρι με την Poppy Delevingne. Οι δυο τους έχουν επιβεβαιώσει την εν λόγω είδηση μέσα από διάφορες φωτογραφίες, αποφεύγοντας όμως τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλύξμπουργκ φωτογραφίζει τη σύντροφό του, Poppy Delevingne, πιο σέξι από ποτέ

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην οικογένειά του που έχει επαφές με το μοντέλο. Για την ακρίβεια η αδερφή του, Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, φαίνεται πως κάνει πολύ παρέα με την Poppy Delevingne αφού οι δυο τους κάνουν μαζί ακόμη και γυμναστική.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες, η αδερφή της Cara Delevingne δημοσίευσε στα social media της ένα άκρως γλυκό βίντεο το οποίο δείχνει την ίδια και τη Μαρία Ολυμπία να κάνουν γυμναστική και να ξεσπάνε σε γέλια. Οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες φαίνεται πως περνάνε πολλές ώρες μαζί, αφού είναι πραγματικά αχώριστες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ