Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | "Όταν αγκαλιαζόμαστε με τον Μίνω μας κοιτάνε τα παιδιά και γελάνε..."

Όλα όσα είπε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την οικογένειά της.

MissBloom TEAM
Όλγα Κεφαλογιάννη Papadakis Press

Καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό" βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή ως μητέρα διδύμων.

Όλγα Κεφαλογιάννη | "Όταν μπήκα στη Βουλή έκανα ότι δεν άκουγα τα σεξιστικά σχόλια..."

Ειδικότερα, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για τον Μίνω Μάτσα και τα δίδυμα παιδιά τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι υπέροχο που ζουν με αυτά τα πλάσματα. Η ίδια συνέχισε αποκαλύπτοντας πως αυτή είναι η αυστηρή του σπιτιού ενώ ο Μίνως είναι αυτός που μαθαίνει στα παιδιά να μεγαλώνουν έχοντας στη ζωή τους τη μουσική.

"Είναι υπέροχο να ζεις με αυτά τα δύο καταπληκτικά πλάσματα. Επειδή είναι αγόρι και κορίτσι, βλέπεις πόσο διαφορετικά είναι. Προς το παρόν δεν βλέπω μεγάλη διαφορά στην ανάπτυξη, ίσως στην ομιλία έχει λίγο παραπάνω το κορίτσι. Βλέπεις πόσο διαφορετική είναι η ψυχοσύνθεση".

"Μας λένε ότι πρέπει να μαθαίνουμε από νωρίς τα παιδιά να έχουν όρια. Εγώ είμαι πιο αυστηρή, ο Μίνως είναι πιο χαλαρός. Κάποιος πρέπει να κρατήσει στο σπίτι τους κανόνες και το μέτρο. Αυτό που τους δίνει ο Μίνως δεν μπορώ να το αλλάξω με τίποτα. Όταν μαθαίνεις τα παιδιά να ζουν μέσα στη μουσική. Τα παιδιά μας κάθονται στο πιάνο, δεν ξέρουν να παίζουν, αλλά προσπαθούν να πατήσουν τις νότες και προσπαθούν να βγάλουν κάτι αρμονικό".

"Εμείς έχουμε πει από την αρχή ότι θέλουμε να κρατήσουμε τη σχέση μας ως το πιο σημαντικό για μας γιατί θεωρούμε ότι μέσα από τη δική μας καλή σχέση, βοηθούμε ακόμα περισσότερο τα παιδιά μας. Προσπαθούμε να έχουμε πάντα χρόνο για μας, να έχουμε την προσωπική μας σχέση ως μία προτεραιότητα, να βλέπουν τα παιδιά κάτι πολύ όμορφο. Τα βλέπουμε μέσα στο σπίτι, όταν αγκαλιαζόμαστε με τον Μίνω μας κοιτάνε και γελάνε. Το έχουμε προσπαθήσει και μέχρι στιγμής έχει δουλέψει"., είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ