Follow us

H Βίκυ Σταυροπούλου "σπάει" τη σιωπή της και μιλά πρώτη φορά για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

"Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ και..."

MissBloom TEAM
Βίκυ Σταυροπούλου Instagram

Για τον Αλέξη Γεωργούλη μίλησε πρώτη φορά η Βίκυ Σταυροπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!". Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με αφορμή την έναρξη της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, ωστόσο δε δίστασε να αναφερθεί στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη με τον οποίο κάνει παρέα εδώ και πολλά χρόνια, ύστερα από τη συνεργασία τους στη σειρά "Είσαι το ταίρι μου".

Αλέξης Γεωργούλης | Αυτές είναι οι νέες καταγγελίες - Η φωτογράφος και ο υπεύθυνος γραφείου του ευρωβουλευτή

Πιο αναλυτικά, η Βίκυ Σταυροπούλου σημείωσε πως η κατάσταση αυτή της είναι πολύ δύσκολη καθώς ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένας άνθρωπος που αγαπά. Η ίδια τόνισε πως είναι πάντοτε με τα θύματα, εφόσον αυτά έχουν υπάρξει, υπογραμμίζοντας πως ποτέ δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του και στο σπίτι του.

"Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ και ποτέ στις εκφάνσεις της ζωής μας δεν μου άφησε καμία ρωγμή επιθετικότητας ή βίας. Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός "μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;". Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο αλλά δεν μου είναι καθόλου εύκολο."

"Εάν έχουν υπάρξει θύματα, πάντα είμαστε με τα θύματα."

Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη | "Είναι λεπτό το ζήτημα, και η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά και η δική μου λεπτότερη από όλων"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ