Follow us

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ | Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές στην Ίο με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Το comment section κάτω από το εν λόγω post γέμισε με αποθεωτικά σχόλια ενώ πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για τρομερή ομοιότητα μεταξύ εκείνης και της μητέρας της.

MissBloom TEAM
Μελίνα Νικολαίδη Instagram

Διακοπές στην Ίο με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, κάνει τις τελευταίες μέρες η Μελίνα Νικολαΐδη. Η 19χρονη κοπέλα, που φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ, δημοσιεύει στα social media της πολλά στιγμιότυπα από τις ημέρες τους στο νησί, δείχνοντας να απολαμβάνει στο έπακρον την παραμονή τους εκεί.

Μελίνα Νικολαΐδη | Το νέο βίντεο στο TikTok και το γλυκό φιλί από τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Ειδικότερα, η μονάκριβη κόρη της Δέσποινας Βανδή ανήρτησε πριν από λίγες ώρες ένα υπέροχο dump φωτογραφιών από τις διακοπές της στην Ίο, ξετρελαίνοντας δικαίως τους followers της. Πιο συγκεκριμένα, η Μελίνα Νικολαΐδη μοιάζει να περνάει τις μέρες της φορώντας μαγιό και έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Μάλιστα, όπως ήταν αναμενόμενο, το comment section κάτω από το εν λόγω post γέμισε με αποθεωτικά για εκείνη σχόλια ενώ πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για τρομερή ομοιότητα μεταξύ εκείνης και της μητέρας της.

"happiness, love, excitement, adventure, life, people, beach🤍✨", έγραψε στην περιγραφή των εν λόγω φωτογραφιών η 19χρονη Μελίνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ