Follow us

Άλλος άνθρωπος η Κατερίνα Ζαρίφη | Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της που ενθουσίασε τους fans της

Μετά τη μεγάλη απώλεια κιλών δείχνει πραγματικά αγνώριστη.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Ζαρίφη NDP Photo Agency

Πραγματικά αγνώριστη είναι η Κατερίνα Ζαρίφη στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, η οποία τους τελευταίους μήνες χάνει σταδιακά βάρος, δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ με τους fans της να σχολιάζουν θετικά τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της λέγοντας πόσο όμορφη είναι.

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ | Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές στην Ίο με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε μιλήσει για την απώλεια κιλών: "Όταν μου λένε "χάσε κιλά για την υγεία σου" μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σε ένα πράγμα, έχεις δει τις εξετάσεις αίματός μου κι έχεις δει και τις δικές σου εξετάσεις και θεωρείς ότι εσύ είσαι πιο υγιής από εμένα, επειδή είσαι πιο αδύνατος; Συμφωνώ στην περίπτωση που η παχυσαρκία είναι "άρρωστη", που δηλαδή ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κινηθεί ή να μετακινηθεί. Εγώ πια έχασα κιλά και αυτό έγινε τυχαία, δεν το έκανα ούτε για κάποιο γκόμενο ούτε για τη δουλειά. Είχαμε τα media τα οποία ποινικοποιούσαν το γούστο, δηλαδή σου έλεγαν "Έλα τώρα δεν μπορεί να γουστάρεις τη χοντρή"".

Εκτός από το ότι έχασε αρκετά κιλά, η Κατερίνα Ζαρίφη ανανέωσε πρόσφατα και το hair look της, προσθέτοντας layers στην κουπ της, κάτι που ενίσχυσε την αλλαγή της εμφάνισή της.

Μαριάννα Τουμασάτου | Η 12χρονη κόρη της, τα ανεξέλεγκτα social media και το ενοχλητικό πέρασμα του χρόνου

Δες τη φωτογραφία:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ