Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | "Η Ελένη με έχει block πολλά χρόνια. Της ζήτησα προσωπικά συγγνώμη αλλά δεν ήθελε να μιλήσουμε"

Ο λόγος που οι δυο τους δεν μιλάνε εδώ και χρόνια είναι ένα ρεπορτάζ.

MissBloom TEAM
Έλενη Μενεγάκη Instagram @elenimenegaki

Με αφορμή τα unfollow που αντάλλαξαν ο Σάββας Πούμπουρας και η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για το δικό της block από την παρουσιάστρια της εκπομπής "Ελένη".

Πάνος Μουζουράκης | "Εγώ το ποίημα ήθελα να βγάλω, εσείς το διαφημίσατε απλά"

"Η Ελένη με έχει block πολλά χρόνια. Δεν την βλέπω. Με έχει μπλοκάρει, δεν μπορώ να τη βρω καν στο Instagram. Κάτι με ένα ρεπορτάζ. Τότε ήμασταν στο Έψιλον. Του Μαρίνου Βυθούλκα ήταν το ρεπορτάζ και την είχε ενοχλήσει", είπε.

Παύλος Γλύξμπουργκ | Η σπάνια φωτογραφία με τον μικρό του γιο, Αριστείδη Σταύρο, με αφορμή την αποφοίτησή του από το σχολείο

"Μετά εγώ είχα στεναχωρηθεί. Έπρεπε να στηρίξω και τον Μαρίνο και ζήτησα δημόσια συγγνώμη. Ο Μαρίνος επέμενε ότι ήταν αληθινό το ρεπορτάζ, η Ελένη έλεγε ότι δεν ίσχυε. Της ζήτησα προσωπικά συγγνώμη. Δεν ήθελε να μιλήσουμε τηλεφωνικά. Εγώ προσπάθησα, δεν ήθελε", πρόσθεσε. "Δεν έχω θέματα. Από εκεί και πέρα όταν μεταφέρονται και λόγια ότι "δεν θέλει να σε βλέπει”. Προς θεού η γυναίκα δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά όταν ακούς διάφορα από το περιβάλλον της λες γιατί να ασχοληθώ. Να είναι καλά, μου είναι πολύ συμπαθής", είπε κλείνοντας το θέμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ