Follow us

Νατάσσα Μποφίλιου | "Έχουμε μάθει μέσα στην πατριαρχία ότι η γυναίκα πρέπει να είναι ήσυχη, χαμογελαστή, μας ξενίζει μία γυναίκα αγωνίστρια"

Όλα όσα είπε η καλλιτέχνις για την πατριαρχία και τα κοινωνικά στερεότυπα.

MissBloom TEAM
Νατάσσα Μποφίλιου Instagram

Μία άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε πριν από λίγες μέρες η Νατάσσα Μποφίλιου στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη. Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε ανοιχτά για τη "φυλή" της και τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεται την ίδια ιδεολογία ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην πατριαρχία και στα στερεότυπα που επιτάσσει η κοινωνία.

Η Νατάσα Μποφίλιου έδωσε κανονικά συναυλία εν μέσω εθνικού πένθους | "Δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες"

Ειδικότερα, η Νατάσσα Μποφίλιου σημείωσε πως ξεχωρίζει τους ανθρώπους από τη βαθιά τους πίστη στην αγάπη και όχι από τις ιδιαιτερότητές τους ενώ τόνισε πως οτιδήποτε κακόβουλο και αρνητικό, δεν την αγγίζει. Η ίδια αναφέρθηκε και στην πατριαρχία υπογραμμίζοντας πως ακόμη και στο 2023, "οι γυναίκες πέφτουν θύμα απαρχαιωμένων πεποιθήσεων".

"Στη φυλή μου οι άνθρωποι δεν ξεχωρίζουν από τις ιδιαιτερότητές τους, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τις ιδιαιτερότητες που έχει ο καθένας, αλλά από τη βαθιά πίστη στην αγάπη."

"Δεν τα νιώθω σαν χτυπήματα ή επιθέσεις είναι κάποιοι σε άλλο κόσμο με άλλες τακτικές. Δεν θα έλεγα ότι δεν με αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια, αλλά είναι σαν να είναι ένας άλλος τόπος."

"Έχουμε μάθει μέσα στην πατριαρχία ότι η γυναίκα πρέπει να είναι ήσυχη, χαμογελαστή, μας ξενίζει μία γυναίκα αγωνίστρια. Κάνουμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα αυτό το στερεότυπο να διαλυθεί. Στους ανθρώπους αρέσει να βάζουν τους άλλους σε πλαίσιο, τους αρέσει να λειτουργούν με απαρχαιωμένες απόψεις γιατί εκεί αισθάνονται ασφάλεια ότι δεν φεύγουν από αυτό που κάποιος τους έμαθε.", είπε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ