Follow us

Η Ιωάννα Μαλέσκου έντυσε την κόρη της με τα πιο χαριτωμένα ροζ ρούχα και φωτογραφήθηκε μαζί της δείχνοντας πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Η υπέροχη φωτογραφία που ανήρτησε στα social media η παρουσιάστρια.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Μία υπέροχη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της ένα άκρως χαριτωμένο στιγμιότυπο στο οποίο κρατά αγκαλιά την κόρη της ενώ εκείνη είναι ντυμένη στα ροζ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε τις φόρμες της και έκανε βόλτα στη φύση μαζί με τη νεογέννητη κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου κρατώντας αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη της, την οποία μάλιστα είχε ντύσει με τα πιο χαριτωμένα ροζ ρούχα, φωτογραφήθηκε στον δείχνοντας πραγματικά πιο ευτυχισμένη και "γεμάτη" από ποτέ. Η ίδια σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας πως το φίλτρο που έχει η φωτογραφία είναι αυτό της αγάπης, το οποίο μάλιστα αποτυπώνει την ευτυχία της αλλά και τον πραγματικό της εαυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις 6 Μαΐου φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

"Νιώθω ότι υπήρχες πάντα στη ζωή μας..." | Η τρυφερή εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για την κόρη της

"Το "φίλτρο της αγάπης", αυτό να επιλέγετε στις φωτογραφίες σας. Αποτυπώνει την ευτυχία και τον πραγματικό μας εαυτό. Σας ευχόμαστε μια όμορφη εβδομάδα 🤍🧿🍼🙏", σημείωσε στη λεζάντα η Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ