Follow us

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε για πρώτη φορά πότε έμαθε ότι είναι έγκυος | "Άλλαξαν όλα..."

Όλα όσα είπε η γνωστή pop τραγουδίστρια για τον γιο της και τη μητρότητα.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Στα μουσικά βραβεία του MAD βρέθηκε χθες βράδυ η Ελένη Φουρέιρα. Η αγαπημένη pop τραγουδίστρια "έβαλε φωτιά" στη σκηνή ενώ κατάφερε να αποσπάσει το πιο δυνατό χειροκρότημα από το κοινό αλλά και ένα βραβείο.

Ελένη Φουρέιρα | "Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος που είχα για το αν θα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου…"

Η ίδια δέχτηκε ιδιαίτερα συγκινημένη το εν λόγω βραβείο, το οποίο και αφιέρωσε στον γιο της, αποκαλύπτοντας σε όλους όσους ήταν εκεί πως έμαθε ότι είναι έγκυος δύο μονάχα μέρες πριν τα περσινά βραβεία. Στη συνέχεια, η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ο γιος της είναι ό,τι πιο όμορφο έχει κάνει ενώ τόνισε πως στη ζωή της έχουν αλλάξει όλα προς το καλύτερο.

"Θέλω να πω κάτι, πέρυσι σε αυτή την σκηνή, δύο μέρες πριν τραγουδήσω το El telephone, για πρώτη φόρα έμαθα ότι είμαι έγκυος, ήταν πάρα πολλά τα συναισθήματα..."

"Είναι πολύ καλά το μωράκι μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Νιώθω υπέροχα, περίμενα πώς και πώς να επιστρέψω. Μου έλειψε πάρα πολύ ο κόσμος, μου έλειψε πιο πολύ όλο αυτό. Χαίρομαι που στη ζωή μου όλα έχουν αλλάξει και έχουν πάει προς το καλύτερο. Επέστρεψα και όλα έχουν αλλάξει. Ο γιος μου είναι ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει.", είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ