Follow us

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλάει για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη | "Δεν πάμε για ψάρεμα, δεν προλαβαίνουμε να πάμε ούτε για ψάρι..."

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάποια εκπομπή μαζί με τον σύντροφό της.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Γερονικολού Instagram

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε χθες βράδυ η Κατερίνα Γερονικολού. Η γνωστή ηθοποιούς μίλησε στους δημοσιογράφους για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ενώ απάντησε σχετικά με το ενδεχόμενο να συμπαρουσιάσει μία εκπομπή μαζί του.

Κατερίνα Γερονικολού | H σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και η γλυκιά αγκαλιά στον μπαμπά της που έχει φύγει από τη ζωή

Πιο αναλυτικά, η Κατερίνα Γερονικολού σημείωσε πως δεν ενδιαφέρεται να παρουσιάσει κάποια εκπομπή με τον σύντροφό της, τονίζοντας ωστόσο πως αυτός το έχει κάνει στο παρελθόν με επιτυχία. Η ίδια μίλησε και για τον χρόνο που περνάνε μαζί υπογραμμίζοντας πως είναι πολλά αυτά που δεν προλαβαίνουν να κάνουν.

"Δε νομίζω, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Ο Γιάννης το έχει κάνει με επιτυχία. Ένα δικό του project, μια δική του ιδέα και εκτέλεση. Για μένα προσωπικά δεν είναι κάτι που είναι στα σχέδιά μου."

"Δεν πάμε για ψάρεμα, εδώ δεν προλαβαίνουμε να πάμε ούτε για ψάρι.", είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλάει για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη | "Όλα είναι ωραία όταν είσαι μαζί του"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ