Follow us

Χάρης Τσαλίκης | Ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη μόλις αποφοίτησε από το σχολείο - Οι συγκινητικές φωτογραφίες από την τελετή και οι δημόσιες ευχές

"Μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα. Ένα τέλος και μια αρχή..."

MissBloom TEAM
Γιώργος Τσαλίκης Instagram

Από το σχολείο αποφοίτησε ο δεύτερος γιος του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου, Χάρης Τσαλίκης. Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε χθες βράδυ μία σειρά φωτογραφιών από την τελετή αποφοίτησης του γιου του δείχνοντας χαρούμενος, περήφανος αλλά και συγκινημένος.

Ο Βασίλης, ο Χάρης και ο Άγγελος Τσαλίκης έχουν μεγαλώσει πολύ | Αυτοί είναι οι κούκλοι γιοι του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου

Ειδικότερα, ο γνωστός τραγουδιστής ανήρτησε πολλές εικόνες από την αποφοίτηση του 18χρονου γιου του υπογραμμίζοντας πως αυτή τη βραδιά θα τη θυμούνται για πάντα. Ο Γιώργος Τσαλίκης μάλιστα, εκτός από τις εν λόγω φωτογραφίες, μοιράστηκε με τους followers του και τη συγκίνησή του ενώ δε δίστασε να γράψει δημόσια τις γλυκές ευχές του.

"Μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα …
Ένα τέλος και μια αρχή ..

Αποφοίτηση από ένα σπουδαίο σχολείο που αγαπάμε τόσο πολύ για 1000 λόγους και η αρχή μιας πορείας σπουδών που είναι πια η καινούργια πρόκληση.. το καινούργιο ταξίδι του παιδιού μας..
Ενός παιδιού γεμάτου αγάπη, φως και καλοσύνη ..
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους γονείς ..
Μπράβο στους εκπαιδευτικούς..
Μπράβο Χάρη μας! Σε λατρεύουμε!"

Γιώργος Τσαλίκης | Μας δείχνει για πρώτη φορά τον μικρότερο γιο του, με αφορμή τα γενέθλιά του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ