Follow us

Η Δώρα Χρυσικού μιλάει για την περιπέτειά της με τον καρκίνο | "Από σήμερα στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά και αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά..."

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Η Γη της Ελιάς" αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την υγεία της, με αφορμή τη μεγάλη αυτή αλλαγή.

MissBloom TEAM
Δώρα Χρυσικού Instagram

Ένα συγκινητικό και άκρως ελπιδοφόρο post έκανε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δώρα Χρυσικού. Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά "Η Γη της Ελιάς", από σήμερα θα παίζει με τα φυσικά της μαλλιά, τα οποία είχε χάσει στη μάχη της με τον καρκίνο.

Δώρα Χρυσικού | "Βρήκα τον καρκίνο κάνοντας εξωσωματική για ένα παιδί που τελικά μάλλον δεν ήθελα"

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα φυσικά της μαλλιά, τα οποία τόσο καιρό κάλυπτε στη σειρά, αποκαλύπτοντας πως η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί πολλά για εκείνη. Μεταξύ άλλων, η Δώρα Χρυσικού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και όσους στάθηκαν δίπλα της στη δύσκολη αυτή μάχη και συνθήκη υπογραμμίζοντας πως είναι ευγνώμων.

Δώρα Χρυσικού | "Γιορτάζω δύο γενέθλια. Τη μέρα που γεννήθηκα και τη μέρα που ξεπέρασα τον καρκίνο"

"Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Για μένα αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα. Είμαι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ. Ευγνώμων και για τους συνεργάτες μου, που τόσο πολύ μου στάθηκαν . Με αγάπη και κατανόηση. Συνεχίζουμε…", έγραψε η Δώρα Χρυσικού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ