Follow us

Αλίκη Κατσαβού | "Ο Φοίβος δε θέλει να δει ακόμα τον Κώστα Βουτσά στις ταινίες...τον στενοχωρεί"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τον Κώστα Βουτσά, τη διαφορά ηλικίας τους και τη μητρότητα.

MissBloom TEAM
Αλίκη Κατσαβού NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή "Breakfast@Star" παραχώρησε η Αλίκη Κατσαβού. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά και τον γιο τους, Φοίβο.

Αλίκη Κατσαβού | "Κάποιοι νομίζουν ότι έχω μεγάλη περιουσία αλλά εγώ βιοπορίζομαι από την τέχνη μου..."

Ειδικότερα, η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε στην ηλικιακή διαφορά που υπήρχε μεταξύ τους ενώ τόνισε πως ο Κώστας Βουτσάς ήταν εκείνος που κατάλαβε πως θέλει να γίνει μητέρα. Η ίδια μίλησε και για τον μονάκριβο γιο τους λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο μικρός Φοίβος δε θέλει να βλέπει τον μπαμπά του σε φωτογραφίες καθώς τον στενοχωρεί.

Φοίβος Βουτσάς | Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος του Κώστα Βουτσά - Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα του, Αλίκη Κατσαβού

"Είναι χημεία. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να εκλογικεύουν τα πάντα. Υπήρχε στην αρχή, μία δυσκολία εκ μέρους μου, λόγω της διαφοράς ηλικίας, η οποία όμως κάμφθηκε. Ήταν 40 χρόνια διαφορά. Σκεφτόμουν ότι εκείνος έχει ήδη 3 κόρες, είναι σε άλλο στάδιο ζωής κι εγώ θα πρέπει να παραιτηθώ τελείως από την ιδέα και την ελπίδα για ένα παιδί. Όμως, αποδείχθηκε το αντίθετο."

"Ήμασταν σε μια παραλία κι απέναντί μου ήταν μια μανούλα που θήλαζε το μωρό της. Κάπως την κοίταξα φαίνεται, ο Κώστας το είδε αυτό εκείνη την ώρα και μου λέει "εσύ πρέπει να γίνεις μητέρα”. Ήμασταν 6 μήνες σε σχέση, έμεινα κάγκελο."

"Δεν είναι εύκολο, γιατί έχω ένα μικρό παιδί. Πρώτον, θα πρέπει να διαλέξω πολύ καλά ποιος θα σταθεί δίπλα μου και δίπλα σε ένα μικρό παιδί. Και δεύτερον, ο χρόνος που χρειάζεται να αφιερωθεί σε ένα μικρό παιδί. Θα νιώσει παραμελημένος ο υποψήφιος σύντροφος."

"Ο Φοίβος δεν θέλει να δει ακόμα τον Κώστα στις ταινίες. Τον στενοχωρεί να τον βλέπει.", είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ