Follow us

Ελένη Φουρέιρα | Τα φανταστικά δώρα που δέχθηκε από τους θαυμαστές της για τον γιο της και η συγκίνησή της

Η Ελένη Φουρέιρα, εκτός από perfomer, είναι πλέον και μαμά.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Ελένη Φουρέιρα έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η αγαπημένη pop τραγουδίστρια έχει επιστρέψει ήδη στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τη μουσική σκηνή ενώ πλέον παίρνει διπλάσια αγάπη από τους fan της.

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε για πρώτη φορά πότε έμαθε ότι είναι έγκυος | "Άλλαξαν όλα..."

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες ώρες, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε ένα γλυκό Instsgram story στο οποίο δείχνει τα δώρα που μάζεψε από τη σκηνή, και τα οποία είναι περισσότερα για τον γιο της παρά για την ίδια. Ειδικότερα, οι fan της τραγουδίστριας φαίνεται πως σκέφτονται και εκείνη αλλά και το μωρό της αγοράζοντας διάφορα παιχνίδια για τον μικρό, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους.

Η Ελένη Φουρέιρα μοιάζει μάλιστα να είναι πολύ συγκινημένη από τη γλυκιά αυτή πράξη των θαυμαστών της αφού ανήρτησε την εν λόγω εικόνα γράφοντας χαρακτηριστικά "I love you angels".

Ελένη Φουρέιρα | "Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος που είχα για το αν θα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου…"

Ελένη Φουρέιρα | Τα φανταστικά δώρα που δέχθηκε από τους θαυμαστές της για τον γιο της και η συγκίνησή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ