Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Σχολιάζει με χιούμορ τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της

"Ευτυχώς που έχω βάλει προστατευτικό. Θα μείνει σίγουρα στη θέση του..."

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Με ιδιαίτερα χιουμοριστική διάθεση σχολιάζει η Μαίρη Συνατσάκη τη νέα καθημερινότητα στο σπίτι με την κόρη της, αλλά και κάθε δυσκολία που προκύπτει (φυσιολογικά) στα απλά πράγματα. Η νεαρή μαμά δεν χάνει το χιούμορ και την ψυχραιμία της και κάνει πλάκα, προσπαθώντας να ελαφρύνει την κατάσταση.

Έτσι, μοιράστηκε τους "προβληματισμούς" της σχετικά με το κρεβατάκι της μικρής, μιας και το προστατευτικό που έχει βάλει για να προστατεύει το μωρό, βγαίνει εύκολα. Η μικρή φαίνεται να το τραβάει δυνατά με το χέρι της στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η influencer και επιχειρηματίας, ενώ σε επόμενο story δήλωσε ότι θα αφαιρέσει όλα τα ξύλινα προστατευτικά για να είναι όλα απαλά.

"Η Μαίρη Συνατσάκη είναι άψογη μαμά, όσο ήταν έγκυος διάβαζε σαν να έδινε Πανελλήνιες"

"Ευτυχώς που έχω βάλει προστατευτικό. Θα μείνει σίγουρα στη θέση του, επειδή το έχω δέσει, χαχαχα", έγραψε στο πρώτο story.

Μαίρη Συνατσάκη | Σχολιάζει με χιούμορ τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της

"Θα βγάλω και το προστατευτικό και το ξύλο και όλα. Θα είναι ένα τεράστιο στρώμα όλο το δωμάτιό της και μόνο με μαλακά παιχνίδια και ποτέ δεν θα χτυπήσει πουθενά και πάντα θα περπατάει πάνω σε ένα μαλακό συννεφάκι", ανέφερε στο δεύτερο story.

Η Μαίρη Συνατσάκη σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της

mairiboo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ