Follow us

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει για τη Λένα Δροσάκη | "Ο Αναστάσης θα μας ενώνει πάντα…"

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός για τον γιο τους, Αναστάση.

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη- Αλέξανδρος Μπουρδούμης NDP Photo Agency

Καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός έκατσε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και συνομίλησε μαζί της για πολλά πράγματα, ενώ αναφέρθηκε και στη Λένα Δροσάκη.

Η Λένα Δροσάκη για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη | "Ο χωρισμός συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι, είναι νωπός ακόμα..."

Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, στη σπάνια αυτή αναφορά στην πρώην σύζυγό του, παραδέχτηκε πως αυτό που θα τους ενώνει πάντα είναι το παιδί τους, ο Αναστάσης, ενω συνέχισε να μιλάει για αυτό με τα πιο όμορφα λόγια. Ο ίδιος σημείωσε πως έχει ένα έντονο δέσιμο με τον γιο του ενώ δε φοβήθηκε ποτέ να κάνει πράγματα μαζί του.

"Ο Αναστάσης θα μας ενώνει πάντα. Είναι πάνω από όλους. Είναι ένα παιδί της πανδημίας ο Αναστάσης και γεννήθηκε στην πανδημία. Ήταν έγκυος στην πρώτη καραντίνα. Νομίζω ότι για εγκυμοσύνη και καραντίνα μπορώ να δώσω ιδέες και κωμικά και δραματικά. Επειδή ήταν κι άλλες οι συνθήκες κι εγώ δέθηκα με έναν τρόπο πολύ γρήγορα με τον Αναστάση. Ίσως σε μία άλλη κανονικότητα να μην υπήρχε αυτό το δέσιμο."

"Από την αρχή δεν είχα φόβο να ασχοληθώ μαζί του, να τον αλλάξω και να τον κάνω μπάνιο και τώρα που είναι ένα διάστημα που λείπω περισσότερο γιατί ανεβοκατεβαίνω στην Θεσσαλονίκη το βλέπω αυτό. Υπάρχει το δέσιμο, οπότε προχωράμε παρότι μπορεί να λείπω κάποιες ημέρες. Έχω την αίσθηση ότι είμαστε σε καλό δρόμο...", είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ