Follow us

Η Μαριτίνα Ντενίση έχει γενέθλια | Η φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και οι συγκινητικές ευχές της μητέρας της

"Η Μαριτίνα είναι πάντα ο θησαυρός μου. Κι ας γελάει που την λέω έτσι..", σημείωσε η Μιμή Ντενίση στην ανάρτηση που έκανε για τα 23α γενέθλια της κόρης της.

MissBloom TEAM
Μαριτίνα και Μιμή Ντενίση Instagram

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Μαριτίνα Ντενίση. Η μονάκριβη κόρη της Μιμής Ντενίση έκλεισε τα 23 της χρόνια ενώ δέχθηκε από τους followers της πλήθος ευχών. Μάλιστα, μεταξύ αυτών που της ευχήθηκαν δημόσια, ήταν και η μητέρα της, Μιμή Ντενίση.

Μαριτίνα Ντενίση | Η εξέλιξή της από χαριτωμένο κοριτσάκι στην πιο χαμογελαστή και γλυκιά γυναίκα

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία γλυκιά φωτογραφία από τα παλιά ενώ στη λεζάντα σημείωσε μερικές άκρως συγκινητικές ευχές. Πιο αναλυτικά, η Μιμή Ντενίση σημείωσε πως το κοριτσάκι της έχει πλέον γίνει κοπέλα ενώ τόνισε πως θα είναι πάντα ο θησαυρός της.

"Χρόνια πολλά στην Μαριτίνα μου!! Το μωρό μου που έγινε κοπέλα! Πως πέρασαν έτσι τα χρόνια;; Μόνο μέσα από τα παιδιά μας καταλαβαίνουμε τον χρόνο!! Είμαι πολύ περήφανη που η κόρη μου έγινε δυνατή αυτόνομη δημιουργική, αλλά παραμένει ένα τρυφερό παιδί δεμένο με την μαμά του και την οικογένεια. Είμαι ευγνώμων για κάθε επιτυχία κ χαρά που μου χάρισε η ζωή αλλά ο βασικός πυρήνας της ζωής μου είναι η οικογένεια και οι αγαπημένοι φίλοι. Η Μαριτινα είναι πάντα ο θησαυρός μου !! Κι ας γελάει που την λέω έτσι!! Είναι η αγκαλιά μου το γέλιο μου το κλάμα μου τα νεύρα μου η έγνοια μου.. Το παιδί μου!! Και ξέρω πως έτσι νοιώθετε όσοι έχετε παιδιά!!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ