Follow us

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει για να διατηρεί το σώμα της δυνατό και γραμμωμένο

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με ρούχα γυμναστικής δείχνοντας στους followers της μερικές από τις ασκήσεις που επιλέγει να κάνει.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Instagram

Τη γυμναστική που επιλέγει να κάνει τον τελευταίο καιρό έδειξε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στους followers της, μέσα από ένα dump φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε ρούχα γυμναστικες και έκανε τις ασκήσεις της επιλέγοντας να δείξει μερικές από αυτές στους followers της.

Sneakers σε βραδινή έξοδο; Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου προτείνει τον αλάνθαστο τρόπο για να τα φορέσεις

Ειδικότερα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φαίνεται πως προτιμά να κρατά το σώμα της γραμμωμένο και δυνατό με τη γνωστή γυμναστική "gyrotonic". Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός με αυτού του είδους τη γυμναστική καταφέρνει να γυμνάσει στο έπακρον τους κοιλιακούς της, τα χέρια και τα πόδια της κάνοντας ειδικές ασκήσεις που μοιάζουν με έναν συνδυασμό κολύμβησης και γιόγκα. Με τη βοήθεια κατάλληλων ιμάντων, η Ιωαννα Τριανταφυλλίδου γυμνάζει όλο της το σώμα το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι στα καλύτερά της.

"gyro gyro όλοι!💪🏼", σημείωσε χαριτωμένα στη λεζάντα των εν λόγω φωτογραφιών η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ποζάροντας με πιο athleisure από ποτέ.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ