Follow us

Πώς η Ariana Grande 'έχτισε' την αμύθητη περιουσία της

Η υπερταλαντούχα Ariana Grande έγινε 30 ετών.

MissBloom TEAM
ariana grande Abaca Press

H Ariana Grande, η petite τραγουδίστρια με την αγγελική φωνή που έχει γνωρίσει σοβαρή επιτυχία στον κόσμο της μουσικής, γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1993. Από το ταπεινό της ξεκίνημα ως ηθοποιός - παιδί σε σειρές του Nickelodeon μέχρι την ανάδειξή της σε κορυφαία pop star του πλανήτη, η πορεία της αποτελεί απόδειξη του τεράστιου ταλέντου και της ακλόνητης αφοσίωσής της, αρετές που της έχουν εξασφαλίσει μία αμύθητη περιουσία.

Σε ηλικία μόλις 30 ετών, η Ariana Grande έχει καταφέρει να αξίζει 240 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, ενώ το 2020 αναδείχθηκε ως η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα διασημότητα της μουσικής βιομηχανίας, όταν κατέλαβε την 17η θέση στη λίστα Forbes Celebrity 100.

Τα πρώτα βήματα

Η Grande ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα νωρίς στη ζωή της, δίνοντας παραστάσεις σε τοπικά κοινοτικά θέατρα και σε κρουαζιερόπλοια.

Σε ηλικία 15 ετών, συμμετείχε στο μιούζικαλ "13" στο Broadway και κέρδισε το βραβείο της Εθνικής Ένωσης Θεάτρου Νέων για την ερμηνεία του χαρακτήρα της.

Ένα χρόνο αργότερα, το 2009, πήρε μέρος στην επιτυχημένη εφηβική σειρά Victorious του Nickelodeon, η οποία την εκτόξευσε σε teen-idol και την έκανε ευρύτερα γνωστή στο κοινό. Μετά το Victorious, εμφανίστηκε στο Sam & Cat, το οποίο ακυρώθηκε μετά από 35 επεισόδια. Αν και οι απολαβές της από το Sam & Cat δεν ανακοινώθηκαν επίσημα, έγραψε στο Twitter το 2014 ότι αυτή και η συμπρωταγωνίστρια Jennette McCurdy πληρώνονταν με το ίδιο ποσό.

Διάβασε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ