Follow us

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | "Είναι ωραίο να χωρίζεις…"

Όλα όσα είπε η ερμηνεύτρια για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου και τη δημοσιοποίηση της είδησης αυτής.

MissBloom TEAM
Ελεωνόρα Ζουγανέλη Instagram

Μία κοινή συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" παραχώρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Ελευθερία Αρβανιτακη με αφορμή τη συναυλία τους στο Θέατρο Βράχων. Οι δυο ερμηνεύτριες μίλησαν στον Άρη Καβατζίκη για πολλά πράγματα ενώ η πρώτη δε δίστασε να ανφερθεί στην προσωπική της ζωή και στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Στη Μύκονο μαζί με τους γονείς της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη

Πιο αναλυτικά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τόνισε πως είναι ωραίο να χωρίζουμε όταν οι σχέσεις δεν οδηγούν πουθενά σημειώνοντας πως όλοι χρειαζόμαστε προσωπικό χρόνο για να επεξεργαστούμε οτιδήποτε νιώθουμε και μας συμβαίνει. Η ίδια δήλωσε μάλιστα πως δεν επιθυμούσε την τόσο γρήγορη δημοσιοποίηση της είδησης του χωρισμού της ωστόσο δήλωσε πως με την πάροδο του χρόνου έχει μάθει να διαχειρίζεται όσα της συμβαίνουν.

"Παίζει ρόλο η εποχή μας, αναζητάει όλος ο κόσμος μία εικόνα, ένα γεγονός, ένα κουτσομπολιό. Μπορεί να έχω κάνει κι εγώ κάποιο λάθος στο παρελθόν και να έχω δώσει κάποιο λάθος σήμα, απλώς είναι πολύ κουραστικό και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν θέλω να ξέρω για τις ζωές των άλλων, με γοητεύει το γεγονός ότι δεν ήξερα για τη ζωή της Ελευθερίας."

"Δεν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι, όπως είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους, είναι ωραίο να χωρίζεις απ’ αυτούς όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά. Είναι ωραίο να έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς τα πράγματα, χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο προτού δημοσιοποιηθεί κάτι. Εγώ δεν είχα αυτόν το χρόνο που ήθελα. Μου ήρθαν τα πράγματα μαζεμένα, έχω μάθει πλέον τον τρόπο να τα διαχειρίζομαι. Οι χρόνοι κι ο σεβασμός είναι σημαντικά, έξαλλου εγώ δεν κρύβομαι.", δήλωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ