Follow us

Ελένη Φουρέιρα | "Ο γιος μου ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Υπάρχει μια τεράστια ολοκλήρωση μέσα μου…"

Όλα όσα είπε η αγαπημένη pop τραγουδίστρια για τον γιο της και τον Αλμπέρτο Μποτία.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" έκανε η Ελένη Φουρέιρα, λίγο μετά την επιστροφή της από τη μεγάλη συναυλία που πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη. Η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε στον γιο της και στην ολοκλήρωση που βιώνει μέσω εκείνου.

"Μικρή μου αγάπη…" | Η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα, μόλις δημοσίευσε το πιο χαριτωμένο στιγμιότυπο με τον ανιψιό της

Ειδικότερα, η Ελένη Φουρέιρα σημείωσε πως το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της είναι το παιδί της ενώ τόνισε πως ο μονάκριβος γιος της έχει γεμίσει όλα τα κενά που είχε. Η ίδια αναφέρθηκε μάλιστα στον πατέρα του παιδιού της και σύντροφό της λέγοντας πως μαζί τα καταφέρνουν πολύ καλά.

"Είμαι πολύ καλά. Χθες ζήσαμε μια από τις ωραιότερες συναυλίες της ζωής μου πραγματικά. Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη, δεν έχω λόγια να στα περιγράψω. Είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά πραγματικά ήταν η ποιο ωραία συναυλία που έχω ζήσει.

Τρέχω, είμαι μια τρελή. Βλέπω τις κάμερες όλη μέρα, όταν κοιμάται. Ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Τα καταφέρνουμε τώρα που έχω tour. Όλα καλά. Ο ένας στηρίζει τον άλλον, ξέρεις πως πάνε αυτά.

Ήταν το μεγαλύτερο όνειρο μου και ήταν υπάρχει μια τεράστια ολοκλήρωση μέσα μου. Γέμισα αυτό το κενό.",είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ