Follow us

Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος | Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει ο γιος τους

Πριν από λίγους μήνες ο γνωστός φωτογράφος και η επιχειρηματίας έγιναν για δεύτερη φορά γονείς φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

MissBloom TEAM
Ανίτα Μπραντ- Χάρης Χριστόπουλος Instagram

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" παραχώρησε ο Χάρης Χριστόπουλος. Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του και τη σύζυγό του, Anita Brand, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το όνομα που θα δώσουν στο δεύτερο γιο τους.

Η Anita Brand κρατάει αγκαλιά τα δύο παιδιά της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Πιο αναλυτικά, ο Χάρης Χριστόπουλος τόνισε πως είχε πολύ άγχος στη δεύτερη, κρυφή εγκυμοσύνη της συζύγου του ενώ σημείωσε πως ούτε η αδερφή του δε γνώριζε για αυτήν. Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος φωτογράφος αναφέρθηκε στο όνομα που θα πάρει ο δεύτερος γιος τους αποκαλύπτοντας πως θα τον πουν "Νικόλα", δίνοντάς του το όνομα του πατέρα της Anita Brand που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή.

Anita Brand | "Η εικόνα μου, σε σχέση με τα κιλά που έχω πάρει, δε με νοιάζει. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι δεν μου κάνουν τα ρούχα μου..."

"Η αδερφή μου δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη της Ανίτας. Έβλεπε την Ανίτα που ήταν έγκυος, αλλά δεν έλεγε τίποτα από λεπτότητα. Είχα περισσότερο άγχος και αγωνία για την έλευση του μωρού από ότι ο γιατρός, η μαία, η Ανίτα και η μαμά της. Είχα νοικιάσει ένα μηχάνημα στο σπίτι και έκανα εγώ τους υπερήχους στην Ανίτα, εκτός των προγραμματισμένων που κάναμε ανά δυο εβδομάδες στο γιατρό.", δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ