Follow us

Κατερίνα Καραβάτου | "Είχα φτάσει τόσο πάτο, που μετά είχε μόνο επάνω να πάει…"

Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καραβάτου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν" βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου το μεσημέρι της Παρασκευής. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για όλα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής της.

Αέλια Κατσούλη | Η πανύψηλη κόρη της Κατερίνας Καραβάτου τελείωσε το Δημοτικό - Η συγκινητική φωτογραφία που ανήρτησε η παρουσιάστρια

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε πως η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε, κάποια στιγμή έπιασε πάτο. Η ίδια αποκάλυψε πως βγήκε από τα σκοτάδια με τη βοήθεια ενός ειδικού ενώ τόνισε πως θέλει να βλέπει τα πράγματα μόνο από την αισιόδοξη πλευρά τους.

Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τα παιδιά της και τη σχέση που είχε εκείνη με τη μητέρα της λέγοντας πως έφτασε σαράντα ετών για να συζητήσει κάποια πράγματα μαζί της.

"Ήταν πολύ άσχημη περίοδος η περσινή. Αυτό ήταν ένα σπαρακτικό τηλεφώνημα, το θυμάμαι. Ήταν να έρθω το καλοκαίρι, να είμαστε μαζί και λόγω όλων αυτών δεν μπόρεσα τελικά.

Στη δική μου περίπτωση είχα φτάσει τόσο πάτο, που μετά είχε μόνο επάνω να πάει. Άλλοι άνθρωποι με αντίστοιχες δυσκολίες να μην αισθανθούν το ίδιο. Μου είχαν πέσει πολλά μαζεμένα και αποφάσισα ότι πρέπει να με φροντίσω. Εννοείται ότι πήγα σε ειδικό. Θέλω να τα βλέπω αισιόδοξα και χαρούμενα τα πράγματα στο μέλλον.

Θέλω να βρω το κουράγιο να τα αφήσω ελεύθερα, να βρω τη δύναμη να το αντέξω. Εμένα μου βγήκαν πολλά πράγματα στη συνέχεια, που θα έπρεπε να τα είχα αντιμετωπίσει η ίδια πολύ νωρίτερα.

Θα ήταν καλύτερο τα πράγματα να γίνονται στην ώρα τους. Όταν κρατάς πράγματα μέσα σου και τα λες πολύ αργότερα, μπορεί να γίνει μία μεγάλη έκρηξη. Εγώ μίλησα με τη μητέρα μου για κάποια πράγματα, όταν πια ήμουν 40 κάτι.", δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ