Follow us

Η Ιωάννα Μαλέσκου πάει παντού μαζί με την κόρη της | Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από τις πρώτες οικογενειακές διακοπές

"Εμείς πήγαμε την πρώτη μας εκδρομούλα…"

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Τις πρώτες διακοπές με την κόρη της απολαμβάνει φέτος το καλοκαίρι η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, και τη μονάκριβη κόρη τους στην Αρχαία Ολυμπία όπου ξεκουράζονται περνώντας μαζί ποιοτικό χρόνο.

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ | Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, κάνουν road trip μαζί με την 1,5 μήνα κόρη τους

Ειδικότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε πολλές εικόνες με τους followers της από αυτή της την εξόρμηση, η οποία μάλιστα είναι και η πρώτη της κόρης της. Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο υπέροχα φωτογραφικά άλμπουμ από την οικογενειακή αυτή εκδρομή της λέγοντας μεταξύ άλλων πως υπάρχει ταλαιπωρία ωστόσο έχει μαζί της τη καλύτερη παρέα.

"Εμείς πήγαμε την πρώτη μας εκδρομούλα και παρότι πολύ τις ζήλεψα τις νεροτσουλήθρες, χάρηκα λίγο ήλιο και πιο πολύ σκιά 😅😜☀️🤍 Δεν παραπονιέμαι όμως, είχα την καλύτερη παρέα 🤱👶 🍼🤍🧿", σημείωσε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ