Follow us

"Δεν έχω μάτια για άλλον…" | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εύχεται δημόσια στον Θέμη Σοφό για τα γενέθλιά του

"Να σε χαίρομαι αγάπη μου…"

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο σύζυγος της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Θέμης Σοφός. Η παρουσιάστρια του "Happy Day" θέλησε μάλιστα να του ευχηθεί δημόσια, από την εκπομπή της, λέγοντας για εκείνον τα πιο όμορφα λόγια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφίζει τον Θέμη Σοφό με τις δυο πανέμορφες κόρες τους

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή "έκλεψε" λίγο τηλεοπτικό χρόνο λέγοντας χαρακτηριστικά πως σήμερα έχει γενέθλια η κολώνα του σπιτιού της. Η ίδια έστειλε τις γλυκές της ευχές στον σύζυγό της ενώ οι συνεργάτες της τον χαρακτήρισαν αστειευόμενοι "ήρωα". Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν το άφησε ασχολίαστο τονίζοντας πως ναι μεν είναι ήρωας ωστόσο δεν κακόπεσε καθόλου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το total λινό σετ που θα σου δώσει island vibes ενώ είσαι ακόμα στην πόλη

"Επειδή μου δίνετε τέλεια ευκαιρία, αυτό το κομμάτι το αφιερώνω στον άντρα μου, την κολώνα του σπιτιού μου που έχει τα γενέθλιά του σήμερα" είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της να δίνουν τις δικές τους ευχές και με χιούμορ να σημειώνουν "ήρωας"."

"Παιδιά ήρωας αλλά, δεν κακόπεσε. Καλό κορίτσι είμαι, καλή μαμά είμαι, τιμώ τον άντρα μου, δεν έχω μάτια για άλλον, είμαι έντιμη. Να σε χαίρομαι αγάπη μου", σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ