Follow us

Η Ρούλα Ρέβη μαθαίνει στην κόρη της, Ειρήνη Τότσικα, πώς να ποζάρει σωστά στην πιο αστεία φωτογραφία ever

"Εδώ, μαθαίνω στην Ειρήνη…"

MissBloom TEAM
Ρούλα Ρέβη Instagram

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Τήνο απολαμβάνουν εδώ και μερικές ώρες η Ρούλα Ρέβη και η οικογένειά της. Η γνωστή φωτογράφος ταξίδεψε μαζί με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, και τα πανέμορφα παιδιά τους στο νησί της Τήνου όπου έχουν το εξοχικό τους σπίτι.

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας | Στην Τήνο με τα πανέμορφα, δίδυμα παιδιά τους - Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις οικογενειακές διακοπές

Η αγαπημένη οικογενεια φαίνεται πως περνάει πια τις ημέρες της στη θάλασσα, με τη Ρούλα Ρέβη να αναρτά στα social media πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Ειδικότερα, πριν από λίγες ώρες, η φωτογράφος δημοσίευσε μία φωτογραφία της μονάκριβης κόρης της, Ειρήνη Τότσικα, από την παραλία, όπου φαίνεται να προσπαθεί να ποζάρει σωστά. Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε αστειευόμενη και η Ρούλα Ρέβη στη λεζάντα της φωτογραφίας, αποφάσισε να μάθει στη μικρή Ειρήνη πώς να ποζάρει για να φαίνονται ψηλά τα πόδια της καθώς τα μάτια της έχουν δει πολλά.

"Εδώ μαθαίνω στην Ειρηνη πως δείχνουν μακριά τα πόδια χωρίς φώτοσοπ γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου...", σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ρούλα Ρέβη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ