Follow us

Ο Αρίωνας Κατσούλης έχει μεγαλώσει και ψηλώσει πολύ | Τα μακριά κατάξανθα μαλλιά του και η μεγάλη αγάπη στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ

Η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε στα social media τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες με τον 7χρονο γιο της.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καραβάτου Instagram

Τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες με τον 7χρονο γιο της, Αρίωνα Κατσούλη, δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Κατερίνα Καραβάτου, στα προσωπικά της social media. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια απαθανάτισε και δημοσίευσε φωτογραφίες του μονάκριβου γιου της ο οποίος φαίνεται πως έχει μεγαλώσει και ψηλώσει πολύ.

Αέλια Κατσούλη | Η πανύψηλη κόρη της Κατερίνας Καραβάτου τελείωσε το Δημοτικό - Η συγκινητική φωτογραφία που ανήρτησε η παρουσιάστρια

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια πόζαρε φορώντας το μπικίνι της στην αντανάκλαση μίας τζαμαρίας ενώ μπροστά της στεκόταν ο πανέμορφος, 7χρονος γιος της. Η ίδια φωτογράφισε τον μικρό Αρίωνα να κρατάει μία μπάλα ποδοσφαίρου και μία μπάσκετ υπογραμμίζοντας πως ο γιος της βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα.

Ο 7χρονος γιος της παρουσιάστριας και του Κρατερού Κατσούλη έχει μεγαλώσει και ψηλώσει πολύ ενώ τα υπέροχα, ξανθά και μακριά του μαλλιά έχουν δίχως αμφιβολία πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνισή του.

Κατερίνα Καραβάτου | Η γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια του κατάξανθου Αρίωνα που γίνεται σήμερα 7 ετών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ