Follow us

Η Σία Κοσιώνη φωτογραφίζει τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη, και αποκαλύπτει το δώρο ζωής που του έκανε

"Για μένα ήταν μια εμπειρία αξέχαστη, για τον μικρό Δήμο ένα δώρο ζωης."

MissBloom TEAM
Σία Κοσιώνη Instagram

Στη Μεσσηνία βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Σία Κοσιώνη μαζί με τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη. Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ συμμετείχε μαζί με τον 5χρονο γιο της στις ανασκαφές στην Ίκλαινα Μεσσηνίας ενώ δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε το πιο ξέγνοιαστο και καλοκαιρινό στιγμιότυπο με τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη

Πιο συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών με τον γιο της και τον καθηγητή, αρχαιολόγο και ακαδημαϊκό Μιχάλη Κοσμόπουλο τονίζοντας πως η μαγεία των ανασκαφών και της ανακάλυψης ήταν για εκείνη μία εμπειρία αξέχαστη ενώ για τον γιο της, μία εμπειρία ζωής.

"Κάπνιζα πολύ και από μικρή..." | Η εξομολόγησή της Σίας Κοσιώνη για το κάπνισμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος

"Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον σπουδαίο καθηγητή, αρχαιολόγο, ακαδημαϊκό, μα πάνω από όλα τον υπέροχο άνθρωπο με τη θηριώδη ελληνική ψυχή Μιχάλη Κοσμόπουλο που έδωσε την ευκαιρία σε εμένα και στον γιο μου να επισκεφτούμε την σπάνιας σημασίας ανασκαφή του στην Ίκλαινα Μεσσηνίας. Έστω και για λίγο ζήσαμε τη μαγεία της ανακάλυψης, τον παλμό αυτού του αδιανόητου θαύματος που συμβαίνει όταν το σήμερα συναντάει το χθες. Για μένα ήταν μια εμπειρία αξέχαστη, για τον μικρό Δήμο ένα δώρο ζωής."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ