Follow us

Ο Μάξιμος Κωστόπουλος έχει μεγαλώσει πολύ | Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού με αφορμή τα 16α γενέθλιά του

"Χρόνια πολλά καλοκαιρινό μου αγόρι..."

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού Instagram

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Μάξιμος Κωστόπουλος. Η γνωστή επιχειρηματίας ευχήθηκε στον μεγάλο της γιο με ένα τρυφερό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας συγκεκριμένα μία σπάνια φωτογραφία του.

Αμαλία Κωστοπούλου | Η υπέροχη φωτογραφία της που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού και οι δημόσιες ευχές για την ονομαστική της εορτή

Ειδικότερα, πριν από λίγες ώρες, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μία φωτογραφία του 16χρονου πια Μάξιμου, ο οποίος δείχνει να έχει μεγαλώσει πολύ. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο μεγάλος γιος της επιχειρηματία δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός άλλωστε είναι ένας από τους λόγους που τον βλέπουμε σπάνια.

"#summerboy Χρόνια πολλά καλοκαιρινό μου αγόρι🙏🏻 #maximos ❤️", σημείωσε στη λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας η Τζένη Μπαλατσινού, με τους followers της να την κατακλύζουν με ευχές για την ημέρα.

H Αλεξάνδρα Κωστοπούλου νοστάλγησε τα παιδικά της χρόνια | Η γλυκιά φωτογραφία με την αδερφή της, Αμαλία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ