Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | "Θηλάζω αποκλειστικά. Ήταν ζόρικα στην αρχή χαλάλι όμως όλα. Δάκρυα, πόνοι, ξενύχτια…"

Όλα όσα εξομολογήθηκε η γνωστή παρουσιάστρια για το πώς βιώνει τη μητρότητα.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Ένα άκρως εξομολογητικό και ειλικρινές q&a πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε στη θάλασσα με τη δύο μηνών κόρη της | Τα γλυκά παιχνίδια στην ξαπλώστρα και η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Η γνωστή παρουσιάστρια, που την περασμένη άνοιξη έγινε για πρώτη φορά μητέρα, δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων από τους followers της ενώ απάντησε με κάθε ειλικρίνεια. Μεταξύ άλλων, οι ακόλουθοί της την ρώτησαν πολλά πράγματα αναφορικά με την εγκυμοσύνη της και τον τοκετό, με την ίδια να παραδέχεται πως γέννησε φυσιολογικά αν και υπήρχαν δυσκολίες. Η Ιωάννα Μαλεσκου αποκάλυψε μάλιστα πως θηλάζει αποκλειστικά μέχρι και σήμερα την κόρη της, και πώς για αυτό αξίζει κάθε πόνος και κάθε δάκρυ.

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ | Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, κάνουν road trip μαζί με την 1,5 μήνα κόρη τους

"Θηλάζω αποκλειστικά. Ήταν ζόρικα στην αρχή αλλά είναι αυτό που λένε ότι οι πρώτες 40 μέρες είναι καταλυτικής σημασίας. Γερό crash test από κάθε άποψη. Χαλάλι όμως όλα. Δάκρυα, πόνοι, ξενύχτια. Όλα."

Ιωάννα Μαλέσκου | "Θηλάζω αποκλειστικά. Ήταν ζόρικα στην αρχή χαλάλι όμως όλα. Δάκρυα, πόνοι, ξενύχτια…"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ