Follow us

Η Marie Chantal φωτογραφίζει τον Παύλο Γλύξμπουργκ μπροστά από το ηλιοβασίλεμα | Το ρομαντικό στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα

"Hello summer 🌞", σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Marie Chantal.

MissBloom TEAM
Marie Chantal Splash News / Ideal Image

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα ξεκίνησαν μόλις χθες η Marie Chantal και ο Παύλος Γλύξμπουργκ, όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ κάνει διακοπές στην Τοσκάνη | Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ και η απίστευτη αισθητική της

Πιο αναλυτικά, η Marie Chantal φωτογράφισε τον αγαπημένο της μπροστά από το ηλιοβασίλεμα, στην πιο ρομαντική ώρα της ημέρας, καλωσορίζοντας έτσι το ελληνικό καλοκαίρι το οποίο για εκείνη ξεκινά με τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα. Το ζευγάρι, που επισκέπτεται την χώρα με κάθε ευκαιρία, φαίνεται πως λατρεύει να περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα όμορφια νησιά αναρτώντας πάντοτε σχετικές φωτογραφίες.

"Hello summer 🌞", σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Marie Chantal, η οποία δείχνει να είναι άκρως ενθουσιασμένη για τις διακοπές της που μόλις ξεκίνησαν.

Αριστείδης Σταύρος Γλύξμπουργκ | Ο μικρός γιος της Marie Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ μόλις έγινε 15 ετών - Οι γλυκές ευχές της μητέρας του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ