Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Το Barbie inspired outfit που επέλεξε για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας

Το μοντέλο μοιάζει να είναι το απόλυτο Barbie girl.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP

Οι τελευταίες μέρες κινούνται δίχως αμφιβολία στους ρυθμούς της Barbie. Η πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα χθες, 20 Ιουλίου, με πολλούς celebrities να δίνουν το "παρών" στην επίσημη πρεμιέρα.

Δίπατα παπούτσια, crop top και choker | Η 12χρονη κόρη της Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ροζαλία, είναι style icon και αυτή είναι η απόδειξη

Μεταξύ αυτών ήταν φυσικά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία φαντάζει το απόλυτο Barbie girl. Η γνωστή παρουσιάστρια, που από την επόμενη χρόνια αναλαμβάνει την παρουσίαση του "Shopping Star", εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας μαυρισμένη, καλοκαιρινή μα και stylish. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα one shoulder mini φόρεμα, το οποίο είχε ένα μεγάλο άνοιγμα στην περιοχή της κοιλιάς αφήνοντας ακάλυπτους τους κοιλιακούς της παρουσιάστριας.

Με ψηλοτάκουνα, λεπτεπίλεπτα πέδιλα σε έντονο φούξια χρώμα και μία λευκή τσάντα με πολύχρωμα patterns, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μία statement εμφάνιση, εμφανώς εμπνευσμένη από την ταινία. Όσον αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, η παρουσιάστρια άφησε τα μακριά της καστανά μαλλιά ελεύθερα, χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες ενώ έδωσε έμφαση στο ροζ ρουζ της αλλά και στο fun, επίσης ροζ, lip gloss της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το φυσικό μανικιούρ-πεντικιούρ που προτιμούν τώρα οι πιο κομψές fashionistas

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Το Barbie inspired outfit που επέλεξε για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ