Follow us

"Γιόρτασα τα 51 μου σε ένα παιδικό πάρτι..." | Τα γενέθλια της Τζένης Μπότση και η σφιχτή αγκαλιά που της έκανε η κόρη της, Αλίκη

Η γλυκιά ανάρτηση από την ημέρα των γενεθλίων της.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπότση NDP

Τα γενέθλιά της είχε το Σάββατο, 22 Ιουλίου, η Τζένη Μπότση. Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε 51 ετών ενώ όπως η ίδια αποκάλυψε, γιόρτασε την ημέρα αυτή σε ένα παιδικό πάρτι.

Η Τζένη Μπότση ψήφισε με την κατάξανθη κόρη της, Αλίκη | Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η μονάκριβη κόρη της ηθοποιού

Πιο αναλυτικά, όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζένη Μπότση έκοψε την τούρτα των γενεθλίων της σε ένα παιδικό πάρτι, υπογραμμίζοντας πως αυτό δεν το είχε φανταστεί ποτέ. Η ίδια έσβησε τα κεράκια της τούρτας της κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά της τη μονάκριβη κόρη της, Αλίκη, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τους φίλους της για την έκπληξη που της έκαναν.

Τζένη Μπότση | "Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μάνα, έχω κάνει αγώνα για να αποκτήσω αυτό το παιδί"

"Σήμερα γιόρτασα τα 51 μου σε ένα παιδικό party. Και αν με ρωτούσατε αν το είχα ονειρευτεί ποτε, θα σας έλεγα ΟΧΙ. Όμως ήταν τόσο τρυφερά… άνθρωποι που τους περισσότερους δεν τους ήξερα.

Μου είπαν το τραγουδάκι, ενώ η Αλίκη πέρασε τα χεράκια της γύρω από τον λαιμό μου…. Μπορεί η φωτογραφία να μη με κολακεύει αλλά έχει το γέλιο μου, την αγάπη μου, και τη συγκίνηση μου.", σημείωσε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ