Follow us

"Προσεύχομαι…" | Το δημόσιο μήνυμα της Τατιάνα Μπλάτνικ για τις φωτιές στη Ρόδο

"Χωρίς τους ανθρώπους η Ελλάδα δε θα ήταν η ίδια, ευχαριστώ…"

MissBloom TEAM
Τατιάνα Μπλάτνικ NDP

Ένα μήνυμα για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στη Ρόδο, θέλησε να στείλει η Τατιάνα Μπλάτνικ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ πιο κομψή από ποτέ | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ ανήρτησε το απόγευμα της Κυριακής δύο Instagram stories λέγοντας χαρακτηριστικά πως προσεύχεται για τη Ρόδο αλλά και για ολόκληρη τη χώρα. Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί στους ανθρώπους, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και τους κατοίκους του νησιού, υπογραμμίζοντας πως οτιδήποτε έκαναν "λέει" πολλά για τη χώρα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Πονάει η ψυχή και μόνο στη σκέψη…"

"Προσεύχομαι για τη Ρόδο και όλους τους ήρωες που σώζουν ζωές και σπίτια στο νησί και σε όλη την Ελλάδα."

"Έβαλα τις ειδήσεις το πρωί και άκουγα μια κυρία στο BBC να μιλάει για την τραυματική της εμπειρία στη Ρόδο με τις φωτιές. Ήταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένη και είπε ότι πραγματικά ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχει ζήσει είναι το πώς οι ντόπιοι άνοιξαν τα σπίτια τους, έφεραν τα αυτοκίνητά τους, τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά και δεν χρεώνουν, δίνουν φαγητό και νερό σε όλους.

Αυτό νομίζω ότι λέει πολλά για αυτή την χώρα. Φυσικά είναι μια υπέροχη χώρα για να έρθεις το καλοκαίρι, όλοι θέλουν να είναι εδώ. Οι θάλασσες, ο ήλιος, η διασκέδαση, αλλά χωρίς τους ανθρώπους η Ελλάδα δεν θα ήταν η ίδια. Ευχαριστώ όλους όσους δουλεύουν και ελπίζω να είστε ασφαλείς.", δήλωσε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

"Προσεύχομαι…" | Το δημόσιο μήνυμα της Τατιάνα Μπλάτνικ για τις φωτιές στη Ρόδο
Τατιάνα Μπλάτνικ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ